Gå til galleriet
Til forsiden

Seneste nyt fra Tummelsbjerg

December 2013

Leder til farestald søges se under "personale" i menu

September 2013.

Kamilla har ønsket at søge nye udfordringer og vi søger derfor en ny medhjælper, se stillingsopslag under personale i menuen. Ellers er høsten godt overstået og vi er så småt i gang med at så. Dog har vi lige nu en mand i Ålborg for at hente en computer til vores såmaskine. TRÆLS.

I stalden har Kristian overtaget roret i farestalden, han har allerede sat sit præg på mange ting. Grisene ser ud til at befinde sig godt med dette.

April 2013

Dejligt at være i sving på markerne, var ved at være en smule kritisk med pladsen til gyllen.

Jens har været forbi for at vise billeder fra sin tur til Australien, det var rigtig spændende at få lov til at høre om hans oplevelser. Jens har desværre besluttet at droppe landbruget i første omgang og starter på HHX til sommer - vi ønsker held og lykke med dette.

Tid til at sige farvel til Josef, det har været en god oplevelse at få lov til at lære ham at kende. Samtigdig er vores tysk blevet opfrisket. Vi ønsker ham held og lykke i fremtiden og håber på at høre fra ham i ny og næ.

Marts 2013

Vi venter på foråret!!!!!!!!!

Christopfer er vores weekendafløser, han læser PL på Gråsten Landbrugsskole.

Ser frem til vi får Josef som praktikant i 8 uger. Josef er 20 år i gang med uddannelse og  kommer fra Sydtyskland

Januar 2013

Godt nytår til jer alle.

Vi kan byde velkommen til Kamilla og Lene der er startet d. 2/1. Vi glæder os til at lære dem bedre at kende.

Ellers er det nye år startet stille og roligt ud, hvilket passer godt med at vi gerne vil have tid og ro til at køre de nye medarbejdere ind. Januar er både en ny begyndelse - nyt budget - samt afslutningen på det forgående år med færdiggørelse af regnskab. Dertil hører status, både på det praktiske niveau samt på det mentale niveau, fik vi nået de mål vi satte os, eller er der hængepartier. Jeg kan fortælle at vi overføre en del til 2013, men har også fejret de små succeser der var i 2012. Det sidste glemmer man ofte, et af vores mål i 2013 er at blive bedre til at fejre de små succeser.

OBS. Vi mangler en frisk mk til weekendafløsning, du kommer til at arbejde sammen med en herfra. Skriv eller ring for nærmere info.

Bowling med Michael som vinder - vi andre kommer stærkt igen en anden gang.

 

November 2012

Vitfoss har været på besøg, denne gang kom gæsten fra Kina. Meget anderledes. Måske er det i Kina man skal producere svin, der er i alle tilfælde mange munde at mætte. Næste gang får vi besøg fra Spanien.

 

Ny afdelingsleder til farestald.

William vil gerne hjem til sin familie i Brasilien igen, derfor søger vi en engageret person til at stå i spidsen for farestalden. Se mere under personale.

 

September 2012.

Kære alle. Sikke en nem og tør høst vi har haft i år! Vores søer er vilde med det nye friske halm og det dufter af tør frisk korn i laden. Vi har endda haft lidt tid tilovers og alle mand været ude og skyde lerduer, nogle vovede sig ud på vandski. Regnen har nu sørget for at bondemanden har en pause fra såarbejdet.

Lige om lidt sender vi vores elev Jens ud i den store vide verden, han udstationeres for 6 måneder i Australien. Det bliver helt sikkert 6 måneder med mange nye indtryk og oplevelser, vi glæder os allerede til at høre om det når han vender tilbage i foråret 2013. Mon der er noget at skyde i Australien 

RIGTIG GOD TUR JENS. Mon der er noget at skyde i Australien, måske en enkelt lille kænguru

12. september.

Dagen i dag bød på fornemt besøg fra Japan, altid spændende med besøg og i sær når de kommer så langvejs fra.

 

 

 


 

 

 

 

-

Send forespørgsel
Tummelsbjerg 1  -  6300 Gråsten  -  Tlf: 74 65 29 73  -   -  E-mail: info@tummelsbjerg.dk